dissabte, 23 de maig del 2009

Tarda grisa a St. Fost






L'entrada d'avui, correspon a l'última excursió feta per mi, a Mollet - Sant Fost de la línia C2 Nord, de rodalia de Barcelona. 
Feia dies que em voltava anar-hi, i finalment, hi he anat. Tenia ganes de veure quelcom diferent del que estic acostumat a veure a la R3, que sovintejo. He sortit cap a 3/4 de 4 de casa, direcció St. Miquel de Balenyà, on he arribat 10 minuts després. A les 16:04 apareix puntualment, i com ve sent habitual, una 447 en simple per la via 2 en servei L'Hospitalet. Fins a Centelles tot normal, però a l'arribar a l'estació centellenca, ens estacionem a la via 1, cosa estranya perquè normalment s'estaciona a la 2 per deixar pas al rodalies a La Tour. Allà, esperem per encreuar-nos amb el tren citat anteriorment, 10 minuts ben bons. El viatge prossegueix sense incidències fins a Les Franqueses, on un cop superada l'estació, el tren s'atura en sec, perquè han activat l'alarma, per un robatori. L'interventor obre la porta a l'afectat, que es troba un cotxe més enrere. No se com ha acabat la història. I la resta del viatge, normal. Arribant a l'estació de Mollet Sta. Rosa 5 minuts més tard del previst. Acabat de baixar del tren, em dirigeixo caminant fins a l'altra estació del municipi vallesà, Mollet - Sant Fost. Allà baixo pel pas subterrani fins a la via 1, i salto a la via 3, creuant amb precaució les vies, per agafar lloc. I allà, dons un lloc força entretingut. He vist gairebé de tot. Civia, 447, 440R regionals, 448R, i fins i tot una 250 amb el siderúrgic, direcció Girona. M'ha faltat veure algun tren de llarg recorregut, però no disposava de més temps, i cap a les 18:40 enfilo el camí de tornada cap a Sta. Rosa, on al cap de 5 minuts d'arribar, vindria per la via 2 una 447 en simple en servei a Vic. La tornada, molt plàcida, si no fos perquè les filles d'una dona magribina, xisclaven molt, però a part d'això, tot normal. Per avui això és tot. Fins la propera!


  1. 448R en doble composició, direcció Figueres, al seu pas per Mollet - Sant Fost
  2. 250 025 amb el siderúrgic direcció Girona, després de deixar el ramal de Mollet - Papiol
  3. Civia 463 i 465 procedents de Sant Celoni, amb destinació Aeroport del Prat

4 comentaris:

  1. Ola ;)

    La R2 és la millor línia per caçar trens ja que hi circula molta varietat de material. És rica amb MD i LD, i sovint i passen bastants mercants com ja deus saber, bonic reportatge de la R2

    Saluts ;)

    ResponElimina
  2. Hola, he arribat al teu bloc per un enllaç del google i m'ha agradat molt. He fet unes entrades que et poden interessar: http://adriaizard.blogspot.com/2009/06/la-ruta-c3-de-rodalies-barcelona.html
    http://adriaizard.blogspot.com/2009/02/aixi-va-la-renfe-radiografia-de-lactual.html
    http://adriaizard.blogspot.com/2009/03/rodalies-renfe-bcn-vs-rodalies-mardid.html

    ResponElimina
  3. Just allà és on on visj jo!
    Et recomano que si hi tornes, quedis amb mi (ElDesi1994@gmail.com) per fer fotos als Trenhotels, o el meu preferit: El Catalán Talgo.
    Amb el teu permís et dono el link del meu homenatge al Catalán Talgo: http://www.megavideo.com/?v=6MA68INP/

    I una altra cosa: AQUEST ES UN BLOC
    PERFECTE!!!

    ResponElimina

Powered By Blogger