dijous, 7 de maig del 2009

Prenent el sol a Parets


Avui he anat a visitar una estació del primer terç de la R3, que encara no tenia fotos d'aquesta. Es tracta de Parets del Vallès. 
L'excursió comença puntualment a les 16:04, quan arriba el tren procedent de Vic, per la via 2 de l'estació Balenyanenca, servit per variar, per una 447 en simple. He de dir que a dins del tren si estava prou bé, ja que a fora la temperatura ambient, era de 27ºC, i l'aire acondicionat, no estava gaire fort. El viatge transcorre sense incidències. A Centelles, ens hem hagut d'esperar algun minutet més de l'habitual, per deixar passar el tren a La Tour de Carol (La Molina, a causa de les obres). Tot i així, el viatge molt plàcid. A les 16:51 ja baixava a l'andana de la via 3 de Parets, i ràpidament, em dirigeixo cap al final, mirant cap a Mollet, per esperar veure encreuar-se amb el tren a Ripoll, servit, com ve sent habitual les últimes setmanes, per una simple 440R, en aquest cas, la encarregada del servei seria la 440 182M 180R "159C", que té la peculiaritat, de que el Rc està mal numerat, com a 159C, quan en realitat, és el 189C. De pas aprofito per fer un petit clip de video, mentre s'encreuen les unitats, i tot seguit marxen cap a les seves respectives aproximacions. 
La resta de circulacions, han sigut monotonía de 447 en simple, només trencada pel Puigcerdà que surt de l'estació Paretana, a les 17:38, servida com és habitual, per una 447 en doble. M'estaria uns 3/4 d'hora més al final de l'andana, sota un sol de justícia, fins a les 18:15, on he agafat el tren destinació Ripoll per tornar. El viatge de tornada, s'ha fet un xic més llarg del previst, ja que a La Garriga, el tren procedent de Vic, ha arribat uns minuts tard. A part d'això res més. Viatge sense incidències, i plàcid.
Per avui això és tot. Fins la propera, salut!
  1. La 440 182, procedent de L'Hospitalet, perparant-se per fer parada a l'estació de Parets
  2. Trobada de les dues unitats més comunes de la línia, encreuant-se, per seguir cap a les seves respectives destinacions. La 447 cap a L'Hospitalet, i la 440 cap a Ripoll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Powered By Blogger