divendres, 26 d’agost de 2011

"Retales" rescatadora


"Retales" rescatadora
Cargado originalmente por UT440_132M

A través de Flickr:
[CAT] Degut a la desconnexió de Sants, als tallers de Renfe de Sant Andreu Comtal de Barcelona, s'hi pot trobar a part de 252, 449 i 448R, una 319 "retales" la 319 219, de Integría, que es va traslladar el mateix dia de l'inici del tall, per efectuar les tasques de tren de rescat, si alguna unitat quedava inútil. Per sort, de moment no ha calgut utilitzar-la, però la seva visita ens ha deleitat a tots. Fixeu-vos també com a curiositat, que du un enganxall del tipus "Scharfenberg" al tester sud.

Agraïr al guàrdia de seguretat, que tot i despertar-lo de la migdiada, ens deixés entrar i fer fotos a la locomotora per totes bandes, i als dos acompanyants aquell dia.

[ESP]
Debido a la desconexión de Sants, en los talleres de Renfe de Sant Andreu Comtal de Barcelona, se puede encontrar a parte de 252, 449 y 448R, una 319 "retales" la 319 219, de íntegro, que se trasladó el mismo día del inicio del corte, para efectuar las tareas de tren de rescate, si alguna unidad quedaba inútil. Por suerte, de momento no ha sido necesario utilizarla, pero su visita nos ha deleitado a todos. Fijaos también como curiosidad, que lleva un enganche del tipo "Scharfenberg" el testero sur.

Agradecer al guardia de seguridad, que a pesar de despertarlo de la siesta, nos dejara entrar y hacer fotos en la locomotora por todas partes, y los dos acompañantes ese día.


[ENG] A diesel locomotive Renfe s. 319 219 "retales", with a electric locomotive Renfe s. 252, parked on the workshops of Sant Andreu Comtal, in Barcelona, how a train of rescue.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada