dimarts, 6 de setembre del 2011

Rodalies arribant a Palautordera


Rodalies arribant a Palautordera
Cargado originalmente por UT440_132M

A través de Flickr:
[CAT] Ahir a la tarda volia anar a la R2 nord per caçar els regionals, ja que tornen a anar servits per material de la sèrie 470, i per no anar sempre al mateix lloc, vaig decidir anar al baixador de Palautordera. Després de caçar el Marenostrum de pujada amb un retard més que considerable, va passar aquest típic rodalies servit per una doble composició de Civia, el 463 204M (sense la tapa del carenat) i el 465 242M amb els colors de Rodalies de Catalunya, procedents de Sant Celoni, i amb destinació Barcelona i l'aeroport del Prat.


[ESP]
Ayer por la tarde quería ir a la R2 norte para cazar los regionales, ya que vuelven a ir servidos por material de la serie 470, y para no ir siempre al mismo lugar, decidí ir al apeadero de Palautordera. Después de cazar el Marenostrum de subida con un retraso más que considerable, pasó este típico cercanías servido por una doble composición de Civia, el 463 204M (sin la tapa del carenado) y el 465 242M con los colores de Rodalies de Catalunya, procedentes de Sant Celoni, y con destino Barcelona y al aeropuerto de El Prat .

[ENG] A doble composition of Civia, 463 204M with 465 242M, from Sant Celoni, arrives at the station of Palautordera, direction to airport Barcelona - El Prat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Powered By Blogger