dilluns, 15 d’agost del 2011

Invasor desviat


Invasor desviat
Cargado originalmente por UT440_132M

A través de Flickr:
[CAT] La branca nº19 de la sèrie 130, acaba de creuar-se amb una doble 447 amb destinació Barcelona - Sants, al seu pas per Cerdanyola del Vallès, ja iniciant la bifurcació cap Cerdanyola Universitat, a la línia del Papiol. Es pot dir que em va agafar pràcticament en calces aquesta circulació, mentre buscava un lloc decent on fer-li foto. I la veritat és que aquí, i salvant el pal de catenària de la dreta a cop de zoom, no es mal lloc. Retornar la salutació al maqunista encara que no pités, si va saludar amb la ma.

[ESP]
La rama n º 19 de la serie 130, acaba de cruzarse con una doble 447 con destino Barcelona - Sants, a su paso por Cerdanyola del Vallès, ya iniciando la bifurcación hacia Cerdanyola Universidad, en la línea El Papiol. Se puede decir que me cogió prácticamente en bragas esta circulación, mientras buscaba un lugar decente donde hacerle foto. Y la verdad es que aquí, y salvando el palo de catenaria de la derecha a golpe de zoom, no es mal lugar. Devolver el saludo al maquinista, aunque no pitó, si saludó con la mano.

[ENG] A Talgo s 130, passes by the city of Cerdanyola del Vallès, by the bifurcaction to Cerdanyola Universitat, with destination Alacant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Powered By Blogger