dissabte, 30 de juliol del 2011

El 10 és el 5è


El 10 és el 5è
Cargado originalmente por UT440_132M

A través de Flickr:
[CAT] Ahir a la tarda em vaig acostar novament a la zona del Pont de la Torrassa, al barri de Santa Eulàlia de L'Hospitalet, i sorpresa que no m'esperava, va passar el 451 010M, acabat de sortir del forn com qui diu, amb el nou esquema de Rodalies de Catalunya, fent un dels molts serveis de la línia R2 passant entre Granollers i Castelldefels. Al fons es pot veure com la grua treballa a tot drap descarregant les vigues que han de cobrir el calaix fins a la sortida de Barcelona Sants.


[ESP]
Ayer por la tarde me acerqué nuevamente a la zona del Puente de la Torrassa, en el barrio de Santa Eulàlia de L'Hospitalet, y sorpresa que no me esperaba, pasó el 451 010M, recién salido del horno como quien dice, con el nuevo esquema de Rodalies de Catalunya, haciendo uno de los muchos servicios de la línea R2 pasando entre Granollers y Castelldefels. Al fondo se puede ver cómo la grúa trabaja a todo trapo descargando las vigas que deben cubrir el cajón hasta la salida de Barcelona Sants.

[ENG] The unit 451 010M, with a new paint of Rodalies de Catalunya, passes by the area of La Torrassa, in L'Hospitalet de Llobregat, direction to Castelldefels.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Powered By Blogger