divendres, 19 de juliol del 2013

Cap a una nova destinació


Cap a una nova destinació
Cargado originalmente por UT440_132M

A través de Flickr:
[CAT] El passat dimecres 17, es va efectuar el trasllat de l'automotor Stadler GTW 2/6 A10 del Cremallera de Núria, per reforçar el Cremallera de Montserrat. Després de 10 anys corrent, pujant i baixant el Cremallera de Núria, ara li tocarà el torn de passar l'estiu a Montserrat, amb els altres cinc germans seus. El cotxe nº2 unitat A10 al pas per sota el pont de Can Gusi, a la N-260, abandona Ribes de Freser, sobre un camió góndola, camí de Martorell, on seria descarregat unes hores després.
Fart d'esperar tota la tarda en un pont proper al terme d'Orís, sobre la C-17, em vaig aventurar a agafar el cotxe, i pujar fins a Ribes, on a l'arribar, tot just l'A10 creuava el pont sobre el riu Freser.

[ESP]
El pasado miércoles 17, se efectuó el traslado del automotor Stadler GTW 2/6 A10 del Cremallera de Núria, para reforzar el Cremallera de Montserrat. Después de 10 años corriendo, subiendo y bajando el Cremallera de Núria, ahora le tocará el turno de pasar el verano en Montserrat, con los otros cinco hermanos. El coche n º 2 unidad A10 a su paso por debajo del puente de Can Gusi, en la N-260, abandona Ribes de Freser, sobre un camión góndola, camino de Martorell, donde sería descargado unas horas después.
Harto de esperar toda la tarde en un puente cercano al término de Orís, sobre la C-17, me aventuré a coger el coche, y subir hasta Ribes, donde al llegar, apenas el A10 cruzaba el puente sobre el río Freser.


[ENG] The car number 2 of rackrailway Nuria, leaves Ribes Freser direction to Martorell, where this summer will service the Montserrat Rackrailway, along with his five other brothers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Powered By Blogger