dilluns, 6 de febrer de 2012

"Delta" per Hostalets


"Delta" per Hostalets
Cargado originalmente por UT440_132M

A través de Flickr:
[CAT] Durant els últims dies la neu ha sigut gran protagonista en moltes comarques catalanes, la plana de Vic no en va ser una excepció. Una doble composició d'unitats 447, realitzen un servei de la línia R3 procedents de L'Hospitalet de Llobregat, al seu pas pels afores del barri de la Cogullada, a Els Hostalets de Balenyà, en direcció Vic i LaTour de Carol-Enveitg. Aquesta vegada però, la neu no ha persistit gaire als camps i camins de la zona, però els arbres i les zones més ombrívoles encara hi havia força neu, com es pot veure al fons, a les portes del massís del Montseny.

[ESP]
Durante los últimos días la nieve ha sido gran protagonista en muchas comarcas catalanas, la plana de Vic no fue una excepción. Una doble composición de unidades 447, realizan un servicio de la línea R3 procedentes de L'Hospitalet de Llobregat, a su paso por las afueras del barrio de la Cogullada, en Els Hostalets de Balenyà, en dirección Vic y Latour de Carol-Enveitg. Esta vez sin embargo, la nieve no ha persistido mucho a los campos y caminos de la zona, pero los árboles y las zonas más sombrías aún había bastante nieve, como se puede ver al fondo, a las puertas del macizo del Montseny.

[ENG] A double composition of units 447 from L'Hospitalet de Llobregat, passes by the outsides of the village Els Hostalets de Balenyà, direction to LaTour de Carol-Enveitg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada