dilluns, 17 d’octubre del 2011

Tramvia de Sevilla


Tramvia de Sevilla
Cargado originalmente por UT440_132M

A través de Flickr:
[CAT] La passada setmana vaig estar de viatge per Sevilla per anar a veure a familiars, dijous vam aprofitar el matí per fer una visita turistica a la ciutat. Lamentablement no vaig poder fer gaires fotos als ferrocarrils andalusos, només als tramvies. A la foto, la unitat 303 del tramvia de Sevilla, fabricada per CAF sota el model Urbos 3, fent parada a l'estació de Archivo de Indias, davant la catedral de la ciutat. Només hi ha una línia de Tramvia a la ciutat, i té 5 parades, aquesta és la última on el tren agafa tensió per catenària, a partir d'aquí, fins a la Plaza nueva, els tramvies van traccionats a través d'acumuladors a les bateries, durant uns 500 metres aproximadament. La operadora és Tussam, la mateixa que opera els autobusos urbans de la capital andalusa.

[ESP]
La pasada semana estuve de viaje por Sevilla para ir a ver a familiares, el jueves aprovechamos la mañana para hacer una visita turística a la ciudad. Lamentablemente no pude hacer muchas fotos a los ferrocarriles andaluces, solo a los tranvías. En la foto, la unidad 303 del tranvía de Sevilla, fabricada por CAF bajo el modelo Urbos 3, haciendo parada en la estación de Archivo de Indias, ante la catedral de la ciudad. Sólo hay una línea de Tranvía en la ciudad, y tiene 5 paradas, esta es la última donde el tren toma tensión para catenaria, a partir de ahí, hasta la Plaza nueva, los tranvías traccionados a través de acumuladores en las baterías, durante unos 500 metros aproximadamente. La operadora es Tussam , la misma que opera los autobuses urbanos de la capital andaluza.

[ENG] Unit 303 CAF Urbos 3, of Sevilla Tram in the stop of Archivo de Indias, operated by Tussam .

2 comentaris:

  1. Molt bona foto. La del tranvia. Vares poder pujar al metro de Sevilla?
    Jo també sóc un gran apassionat dels trens. He
    vist els teus videos al youtube. Agregan's al nostre blog
    http://plasticdance.blogspot.com també tenim facebook.

    Molt aviat tenim previst una sortida per fer fotos.
    Si t'interessa cap problema...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lamentablement no tinc fotos dels trens del metro de Sevilla, no vaig tenir oportunitat d'agafar-lo, bàsicament em vaig moure en autobús i tramvia. Gràcies per passar i comentar al meu blog.

      Elimina

Powered By Blogger