dilluns, 15 d’octubre del 2012

Semi-directe per Montcada-Ripollet


Semi-directe per Montcada-Ripollet
Cargado originalmente por UT440_132M

A través de Flickr:
[CAT] Gairebé dos anys després d'inaugurar-se el servei, es pot dir que és tot un èxit, i que ha tingut i te molt bona acollida entre els usuaris de la línia. Aprofitant que estava esperant uns companys a l'estació en obres de Montcada-Ripollet per anar cap a la zona de treball, cap a la vora de les nou del matí, va passar la 447 080R amb el primer servei descendent des de la capital ceretana, Puigcerdà (6:25), cap a la capital catalana, Barcelona.
Pel seu "intempestiu" horari, mai he tingut oportunitat de caçar-lo... fins ahir, i la veritat que amb la llum de l'albada i la nitidesa del cel després de la pluja del dia anterior, va fer que m'agradés molt com va quedar la foto.

[ESP]
Casi dos años después de inaugurarse el servicio, se puede decir que es todo un éxito, y que ha tenido y tiene muy buena acogida entre los usuarios de la línea. Aprovechando que estaba esperando unos compañeros en la estación en obras de Montcada-Ripollet para ir hacia la zona de trabajo, hacia el borde de las nueve de la mañana, pasó la 447 080R con el primer servicio descendente desde la capital ceretana , Puigcerdà (06:25), hacia la capital catalana, Barcelona.
Por su "intempestivo" horario, nunca he tenido oportunidad de cazarlo ... hasta ayer, y la verdad que con la luz del amanecer y la nitidez del cielo después de la lluvia del día anterior, hizo que me gustara mucho como quedó la foto.


[ENG] The 447 080R from Puigcerdà passes quickly through the station Montcada-Ripollet towards Barcelona, ​​with the first service of the day.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Powered By Blogger